Om oss

People & Solutions grundades 2008 och har sitt ursprung i tryckeribranschen. Vid uppstarten bestod den största delen av sysselsättningen av katalogproduktion samt informationshantering. Sedan 2015 har vi börjat arbeta mer och mer med systemutveckling och detta utgör i dagsläget den största delen av verksamheten. Idag utvecklar och underhåller vi flertalet system, appar och verktyg. Vi skapar även hemsidor anpassade efter kundens önskemål och behov. Vi erbjuder även kundsupport för flertalet system samt inom grafisk produktion. People & Solutions har idag 9 anställda.

En av våra främsta styrkor är vår flexibilitet och snabbhet i att ta fram lösningar som är anpassade efter just dina behov.

Om du har en idé eller ett problem som behöver lösas så är vi gärna med och förverkligar detta. Vi är företaget som arbetar långsiktigt och finns med genom hela processen från design till produktionssättning och förvaltning.

På People & Solutions är vi vana att arbeta nära dig som kund med såväl fysiska som digitala möten. Vi tror att det bästa resultatet uppnås genom täta dialoger och en god kommunikation. Kundens intressen står alltid i fokus och det är vår största angelägenhet att leverera det vi har lovat i enlighet med dina önskemål.

Intervju med VD:n, Pär-Inge Larsson

Vår verksamhetspolicy

Kvalitet och miljö

Vår affärsidé

Vi vill underlätta kundernas vardag genom digitalisering och automatisering av rutiner och processer. Vi tar oss an utmaningar med ett glatt leende och utifrån devisen att ”Ingenting är omöjligt”.

Varför

Vi vill hjälpa kunderna att förbättra sin verksamhet

Hur

Vi är lyhörda, vi håller det vi lovar och levererar i tid

Vad

Vi är ett team som levererar stabila digitala produkter och tjänster

Våra värdeord

Lojalitet

Vi är pålitliga och håller vad vi lovat

Vi är lyhörda och anpassar oss efter behov och önskemål

Flexibilitet

Trygghet

Kundens intresse är vårt intresse